Arki alkaa olemaan arkea :)

Tänään alkoikin työkänny soimaan ahkerasti: Arki ja huomasin ensimmäisen virheellisen tiedon mun taidekurssien tiedoissa. Vasta yksi virhe, wau. No, sen korjaamiseen tarvittiin hieman tiedottamista.

Torstaina voi alkaa ilmoittautumaan mm. taidekursseille, meillä, http://www.nurmijarvenopisto.fi, löytyy harrastuksia joka lähtöön.

Syksy on ihanaa aikaa, luonto luovuttaa satoaan ja minulle tulee tarve stailata kotia, tehdä omaa taidettani, säilöä ja pakastaa. Lisäksi on mukavaa kun kurssit taas alkavat, vuorovaikutus opiskelijoiden kanssa on niin palkitsevaa ja järjestys palaan elämääni. Vapaa-aika ja työ erottuvat selkeästi.

Mun oma aikijujutsun harrastaminen taas rajottuu kun treenit ovat samaan aikaan kuin mulla tunnit, onneksi http://www.daitoryu.fi tarjoaa paljon treenejä ja olen rohkaistunut käymään myös toisella salilla http://www.aikijujutsu.fi

Tapasin metsässä karismaattisen männyn, jonka alla katselin taivasta ja nappasin kuvan. Pitäisi kyllä olla palstalla korjaamassa satoa ja valmistelemassa talvea, eikä makoilla kalliolla katselemassa taivasta 🙂

Mänty

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s